Suite Hotel Klass Cinema Layout SLAJDER

Poslovni dogodki, praznovanja ...

Zaradi sproščenega vzdušja Suite Hotel Klass velja za odlično izbiro pri izvedbi najrazličnejših poslovnih dogodkov, seminarjev ali delavnic. Pri nas se zadržujejo skupine poslovnih teambuildingov, jogijskih oddihov, kolesarskih srečanj, izobraževalnih delavnic, ipd. Hotel se nahaja v tihem predelu kraja, na najbolj sončni strani Kranjske gore, pa čeprav le nekaj minut peš od centra.

S kreativnimi idejami, kako vaš dogodek optimalno organizirati, smo vam vselej na voljo, tako manjšim zaključenim skupinam kot tudi za večje dogodke, saj lahko v hotelu sprejmemo do 100 oseb.

POSLOVNI DOGODKI

Za poslovne dogodke vam zagotovimo klimatiziran kongresni prostor z najsodobnejšo audio-vizualno opremo ter hladne in tople prigrizke za ugodje udeležencev vašega dogodka med odmori. Po potrebi poskrbimo za dodatno specializirano konferenčno tehniko.
Edinstveno naravno okolje, čudoviti razgledi, lahka dostopnost, obilo možnosti za šport in rekreacijo. Pomagamo vam organizirati tudi dodatni sprostitveni rekreativni program za uspešen zaključek poslovnega druženja.

Za manjše skupine
Za poslovne stranke Suite Hotel Klass nudi podporo pri organizaciji različnih tipov poslovnih srečanj za manjše število udeležencev – do 30 oseb. Gre za seminarje, delavnice, teambuilding in motivacijska srečanja ter predstavitve in sestanke.

Za večje skupine
Za poslovne stranke Suite Hotel Klass nudi podporo pri organizaciji različnih tipov poslovnih srečanj za večje število udeležencev – do 100 oseb. Gre za seminarje, posvete, okrogle mize in konference.

Tehnična oprema:
∙ multimedijski projektor in projekcijsko platno,
∙ prenosni multimedijski projektor in 50 palična LCD televizija,
∙ DVD predvajalnik,
∙ ozvočenje s prenosnimi mikrofoni in
∙ demo tabli z listi in pisali.

TEMATSKI DOGODKI

Zaradi svoje lokacije (odmika od centralnega vrveža Kranjske Gore, prečudovitih pogledov na okoliška gorovja in travnike, energetske vrednosti področja in bližine gozda),  je hotel primeren za organizacijo alternativnih srečanj,  kot so sprostilni vikendi, energetske in joga delavnice, programi razstrupljanja in podobno. Programi se lahko izvajajo v manjšem prostoru, ki sprejme do 30 oseb, večjem, ki sprejme do 100 oseb ali v okolici hotela. V ta namen lahko organiziramo pripravo lokalne ali veganske kuhinje, ponudbo sadno-zelenjavnih »smoothijev« in podobno. Po želji vam lahko ob vašem programu organiziramo jutranjo ali večerno vadbo (pilates, jogo, aerobiko) ali ponudbo masaž. Tudi manjša intimna savna odlično dopolnjuje tovrstne programe. Prijetno vzdušje in dopolnilno vrednost občutkom gostov daje usmerjenost hotela in zaposlenih v energetska čiščenja, povezava z lokalnim rastlinjem, izbira barv hotelskih prostorov ter skrb za primerne vonjave in sveče.

OSEBNI DOGODKI

Ob pomembnih osebnih praznikih, kot so poroke, osebni jubileji, obletnice in drugo, vam zagotovimo klimatiziran prostor z najsodobnejšo audio-vizualno opremo ter hladne in tople prigrizke ali celovito postrežbo po naročilu v Klass baru ali na zunanji osončeni terasi.

Za stranke Suite Hotel Klass nudi podporo pri organizaciji različnih tipov osebnih srečanj za manjše število gostov – do 20 oseb in srečanj za večje število povabljenih – do 100 oseb in več.

Nudimo vam razvajanje v 24 izbrano opremljenih suitah, apartmajih in sobah ter posebno sožitje med kakovostjo bivanja in lepoto narave v tej nadvse priljubljeni turistični destinaciji.

KONFERENČNE DVORANE

Dvorana PLANICA je večja dvorana v Suite Hotelu Klass, površine 77 kvadratnih metrov in se nahaja v osrednjem delu hotela, zraven Klass bara. Sprejme več kot 100 oseb, ima pa največ 50 sedežev. Prostor je osvetljen z naravno svetlobo. Z neposrednim dostopom do bara in razgledne osončene terase zagotavlja dodatno udobje za udeležence poslovnih in osebnih dogodkov.

Dvorana VITRANC je manjša dvorana, površine 53 kvadratnih metrov in sprejme največ 30 oseb. Nahaja se v zahodnem krilu hotela, v bližini hotelskega bara in terase, vendar hkrati omogoča zasebnost za udeležence osebnega ali poslovnega dogodka.

Suite Hotel Klass, Kranjska Gora, Slovenija. Spletna izvedba tovarna